OM UNLUCKY

Bag Unlucky Knits finder du mig;
Anna, en 25-årig strikdesigner - uddannet fra Copenhagen School of Design and Technology / Københavns Erhvervsakademi, hvor jeg har specialiseret mig i bæredygtighed og teknologi inden for modebranchen.

Jeg har en ekstrem høj standard for mine strikkeopskrifter, og jeg sætter en ære i at udgive professionelle opskrifter på fede designs til alle kropstyper.

VÆRDIER

Alle Unlucky Knits designs og opskrifter er skabt med særlig opmærksomhed på tre specifikke værdier;
Kvalitet, inklusivitet og kreativitet.

Unlucky Knits opskrifter er af høj kvalitet, skrevet af en professionel designer og derfor udarbejdet med en professionel forståelse for konstruktion og pasform.

Opskrifterne er visuelt overskuelige og let læselige. Opskrifterne inkluderer alle en lille strikke-ordbog, en grundig beskrivelse og visualisering af stylens mål og pasform, detaljetegninger, en omfattende størrelsesguide og en tilpasningsvejledning.

Størrelsesinklusivitet er en meget vigtig del af Unlucky Knits, og alle opskrifter inkluderer størrelser fra XXS-5XL. Men da størrelsesinklusivitet ikke betyder blot at tilbyde en bred vifte af størrelser, inkluderer Unlucky Knits mønstre også flere forskellige pasforme til forskellige kropstyper - og en tilpasningsguide, der viser dig, hvordan du tilpasser tøjet til din krop. Hver størrelse er designet med omhu for konstruktion og pasform.
Bemærk: dette gælder for alle opskrifter udgivet efter juni 2023

Strik er mit lille, kreative frirum.
Jeg designer, skitserer, tester og udvikler selv hvert design, samt skriver, beregner, størrelsesgraduerer og oversætter hver enkelt opskrift. At lave en Unlucky Knits-opskrift er en lang proces, så jeg skaber kun designs, som jeg virkelig finder inspirerende. Da jeg begyndte at strikke, fandt jeg en mangel på strikdesigns der appellerede til min egen stil - jeg manglede nogle farverige, sjove, unge designs. Unlucky Knits skaber en mellemvej mellem det sjove ved et trendy design og slow-fashion værdien af ​​et håndstrikket tøj.

SAMARBEJDE

Unlucky Knits har samarbejdet med mange brands og virksomheder, og jeg er altid åben for et samarbejde. Co-opetition over competition any day!

1 af 3

Tænker du på et samarbejde? Lad mig høre!